Căutare Live

Novak Djokovic a castigat turneul de la Wimbledon

Sarbul Novak Djokovic a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie in 4 seturi in fata spaniolului Rafa Nadal (6-4, 6-1, 1-6, 6-3).

Prin victoria de duminica, Djokovic i-a luat lui Nadal nu numai trofeul, ci si numarul 1 mondial: de luni, "Nole" va conduce ierarhia ATP, gratie unui sezon de exceptie.

Djokovic a demonstrat o pregatire perfecta in primele doua seturi: pe cel inaugural l-a castigat la prima sansa de break aparuta, apoi a fructificat confuzia din jocul spaniolului, impunandu-se cu 6-1 in mansa secunda.

Nadal, exasperat ca nu gaseste solutii pentru a-l destabiliza pe sarb, a primit insa o sansa neasteptata chiar din partea adversarului: Djokovic s-a relaxat nepermis de mult, suficient pentru ca spiritul "razboinic" al ibericului sa reactioneze: 6-1 in beneficiul lui Nadal.

Dar finala nu s-a relansat: sarbul a simtit ca nu-si poate permite emotiile unui set decisiv, si-a adunat jocul si a castigat setul 4 (marcat de greseli), cu doua break-uri (fata de unul al spaniolului).

Sursa: HotNews

Foto: Epa.ro

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Sageata Navodari - Vointa Sibiu 0-0, in prima mansa a barajului de promovare in Liga I...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri