Antena Căutare

Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor intalni in finala de la Australian Open

Novak Djokovic a reusit calificarea in finala turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in penultimul act pe scotianul Andy Murray, in cinci seturi, cu 6-3, 3-6, 6-7, 6-1, 7-5, la capatul unui meci ce a durat patru ore si 51 de minute.

Djokovic si Murray au oferit un meci de-a dreptul senzational, cu multe rasturnari de scor si executii spectaculoase. O partida demna de o semifinala de Grand Slam.

Numarul unu mondial a inceput mai bine meciul si s-a impus in primul set, scor 6-3. Andy Murray a inceput revenirea, adjudecandu-si al doilea set cu un scor identic.

Britanicul a preluat conducerea dupa un set trei cistigat la tie-break. Dar atit. Un Djokovic dezlantuit a cistigat urmatorul set, pentru ca in ultimul sa se impuna cu destule emotii, 7-5.


Cel mai dramatic set a fost ultimul, in care Murray a facut break pe serviciul de set al lui Djokovic, pentru ca apoi scotianul sa iroseasca trei mingi de un nou break. Sarbul a rezistat insa si a castigat dupa aceea pe serviciul lui Murray si s-a impus.

In finala competitiei, Djokovic il va intalni pe spaniolul Rafael Nadal, care trecut joi de Roger Federer (7-6, 2-6, 6-7, 4-6).

foto: EPA

Viorel Hizo a fost demis de la FC Vaslui. Cel care l-ar putea inlocui este Ioan Ovidiu Sabau... Australian Open: Horia Tecau, in finala la dublu mixt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x