Antena Căutare

Numar record de absenti la Vaslui - Steaua

Derby-ul Vaslui - Steaua este unul cu probleme pentru Viorel Hizo si Ilie Stan. Cei doi tehnicieni se confrunta cu numeroase accidentari si vor fi nevoiti sa faca improvizatii la confruntarea de duminica seara.

La Vaslui, Viorel Hizo are inaintea partidei cu Steaua 12 jucatori indisponibili! Cea mai importanta absenta este cea a mijlocasului Lucian Sinmartean, accidentat la nationala in meciul cu Belarus (2-2). Cel mai bun om al Vasluiului in acest sezon este suspect de ruptura de menisc si ar putea absenta o luna daca va alege sa se opereze.

Pentru confruntarea cu ros-albastrii, moldovenii nu vor putea conta pe Sinmartean, Cinu, Gerlem, Gladstone, Balace, Annang, Hugo Luz, accidentati, Milos Pavlovici, suspendat, M. Constantin, care nu va fi folosit pana la lamurirea situatiei lui, in timp ce Ozeia, Zappino si Nicolae Stanciu nu au putut fi legitimati.

De cealalta parte, la Steaua, Ilie Stan are 11 jucatori cu probleme medicale. Tatarusanu, Gabi Matei, Gardos, Galamaz, Iliev, Radut, Tanase, Mihai Costea, Dorinel Popa, Emeghara si Geraldo sint accidentati. Pentru meciul de la Vaslui, staff-ul medical incearca sa ii recupereze pe Mihai Costea si pe Geraldo.

Cei doi antrenori ar putea alinia cate o formatie din jucatorii absenti:

Vaslui: Zapino - Ozeia, M. Constantin, Cinu, Hugo Luz - Pavlovici, Gladstone - Sinmartean, N. Stanciu, Balace (Annang) - Gerlem

Steaua: Tatarusanu - Geraldo, Gamalaz, Iliev, Emeghara - G. Matei, D. Popa, Gardos, Tanase - Radut - M. Costea

Echipele probabile:
Vaslui: Cerniuaskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, R. Costin - Buhaescu, Adailton, Wesley - Temwanjera

Steaua: Stanca - Mustata, N. Martinovici, Brandan, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, T. Balan, Fl. Costea - Nikolici, Tatu.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cristi Sapunaru risca inchisoarea in Portugalia... Echipa feminina de tenis de masa lupta pentru aurul european...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x