Antena Căutare

Echipa feminina de tenis de masa lupta pentru aurul european

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a reusit o noua performanta importanta la nivel european. Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Iulia Necula si Camelia Postoaca au ajuns pentru a doua oara consecutiv in finala Campionatului European pe echipe.

In ultimul act al competitiei europene, Romania are sansa sa-si ia revansa in fata Olandei, echipa pe care au intalnit-o si anul trecut in finala. Olanda are doua chinezoaicei naturalizate, ambele jucatoare aflandu-se pe primele doua locuri in clasamentul european.

"Am avut foarte multa putere si forta de a incheia acest meci. A fost obositor, mai ales ca bielorusa este foarte rezistenta, au fost niste schimburi de mingi lungi. Maine o luam de la capat, sper ca de aceasta data sa invingem. Mereu ne-am intalnit cu ele in finale europene, e randul nostru sa fim pe primul loc. Ele au doua chinezoaicei, dar noi o avem pe Bernie", a declarat Daniela Dodean, la Radio GSP.

"A fost un meci greu, dar pana la urma ma bucur ca am trecut de Veronica. Au fost multe schimbari de scor. Punctul nostru forte a fost dorinta", a spus si Elizabeta Samara.

"Am fost atenta de la inceput la sfarsit, dar si foarte motivata. Stiu ca meciul meu era foarte important si de aceea am vrut sa termin repede. Sper ca maine sa ne luam revansa. Avem meci foarte greu", a declarat si Bernadette Szocs.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Numar record de absenti la Vaslui - Steaua... La un pas de podium la gimnastica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x