Antena Căutare

Tragedie în lumea sportului! O campioană a murit, călcată de tren. Medicii nu au putut face nimic pentru tânăra de 18 ani: „N-a avut nicio șansă”

Campioana la junioare, Amina Bulah, a murit într-un accident cumplit, în Ucraina. Sportiva în vârstă de 18 ani a fost călcată de tren, în timp ce traversa calea ferată.

Tragedie în lumea sportului! O campioană a murit, călcată de tren. Medicii nu au putut face nimic pentru tânăra de 18 ani: „N-a avut nicio șansă”
Amina Bulah

Amina Bulah și-a pierdut viața într-un accident șocant. Sportiva, în vârstă de 18 ani, a traversat calea ferată fără să se asigure. Cu căștile în urechi, Amina nu a putut auzi semnalele sonore ale trenului. Ea a murit pe loc, potrivit The Sun.

Accidentul a avut loc în Tarasivka, un oraș în apropiere de Kiev, Ucraina.

Potrivit martorilor, Amina a văzut trenul în ultima secundă și că a încercat să se ferească, dar nu a mai avut nicio șansă. Trenul de călători ce a lovit-o din plin făcea legătura dintre Kiev și Fastiv.

Amina Bulah era pugilistă, campioana Ucrainei la junioare. Sportiva tocmai obținuse o medalie de bronz la Campionatele Europene de tineret din Bulgaria, în luna septembrie.

FR Lupte, alături de Hospice Casa Speranţei cu proiectul “Lupta pentru Speranţă”... Haos în Cupa Davis: Întâlniri care se termină mult după miezul nopţii. SUA - Italia s-a terminat la ora locală 04.04...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x