Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

O gimnastă de 20 de ani a murit după un accident teribil în sala de antrenamente! Avea un singur vis! Mama ei, mesaj sfâșietor! „De acum încolo…”

O gimnastă în vârstă de 20 de ani de la Universitatea Southern Connecticut, a murit duminică, după a suferit un accident teribil, vineri, în timpul unui antrenament. Mama ei a publicat un mesaj sfâșietor.

Gimnasta Melanie Coleman.

Gimnasta Melanie Coleman a murit la două zile după ce a căzut în timpul unui „exercițiu de antrenament de rutină” pe paralele inegale. Tânăra a alunecat, a spus Thomas Albeerti, fost antrenor al tineri și proprietarul sălii de antrenamente în care s-a petrecut tragedia.

„În acest moment, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia Melaniei. Acest incident a fost devastator pentru antrenorii și coechipierii ei și suntem alături de ei în acest moment foarte dificil”, a declarat directorul sportiv al universității, Jay Moran.

Melanie Coleman studia ca să devină asistentă medicală și preda gimnastica, part-time, la clubul antrenorului ei.

Gimnasta de 20 de ani a antrenat copii și adolescenți, cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani. Antrenorul ei a spus că era o persoană foarte dedicată, cu o dragoste imensă pentru sport.

Melanie Coleman provenea dintr-o familie de gimnaste. Mama, dar și cele două surori, au participat la competiții.

Mama ei a publicat un mesaj sfâșietor după moartea tinerei gimnast, care mai are patru frați.

„Are o familie mare și iubitoare. Suntem șapte. Eram «Cei șapte Coleman». Ne-am petrecut fiecare zi împreună în ultimii 20 de ani. De acum încolo, vom lăsa un loc liber pentru ea, în toate fotografiile de familie”, a scris mama îndurerată.

Se pare că organele gimnastei Melanie Coleman au fost donate, iar astfel vor fi salvate alte vieți, după cum a sugerat o femeie care a deschis o pagină pentru donații online, cu scopul de a-i ajuta familia îndoliată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro