Antena Căutare

Romantism tratat cu pumni! O cerere in casatorie, motiv de bataie in galeria Stelei

Bataia primita de la Stuttgart n-a fost suficienta pentru suporterii stelisti, care au inceput sa-si imparta pumni intre ei. Personajul principal a fost chiar liderul galeriei, Gheorghe Mustata, care a lovit un suporter in timpul meciului de Europa League.

O cerere in casatorie a fost motivul de la care stelistii au pornit cearta. Un banner imens, pe care scria “Antonia, vrei sa fii sotia mea?”, i-a facut pe unii dintre membrii galeriei steliste sa nu mai cante. Greseala capitala. Cel putin in viziunea lui Gheorghe Mustata.

Liderul din tribune al ros-albastrilor s-a dus glont la cei luati de “valul romantismului” si le-a aplicat o corectie rapida. Sub deviza “doi pumni de la nasu’ mare”, Mustata l-a lovit pe unul dintre fanii Stelei, dupa cum informeaza Realitatea Tv.

Nici la Peluza Sud lucrurile n-au fost mai linistite. Ultrasii stelisti au avut lucruri serioase de impartit cu stewarzii prezenti la meci.

18 echipe si-au asigurat prezenta in faza urmatoare a Europa League. Rezultatele si clasamentele dupa disputarea etapei ... Rudel Obreja a demisionat! Doroftei, noul presedinte al FRB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x