Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lovitură cumplită pentru familia lui Emiliano Sala! Ce a apărut pe Internet, la doar câteva zile de la moartea tatălui fotbalistului

La doar câteva zile după moartea tatălui lui Emiliano Sala, familia fotbalistului a primit o nouă lovitură. Poliţia din Dorset a deschis o anchetă după ce o fotografie în care ar apărea trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a apărut pe reţelele de socializare, informează BBC.

Profimedia

La doar câteva zile după moartea tatălui lui Emiliano Sala, familia fotbalistului a primit o nouă lovitură. Poliţia din Dorset a deschis o anchetă după ce o fotografie în care ar apărea trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a apărut pe reţelele de socializare, informează BBC.

„Suntem la curent că o fotografie în care ar fi trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a apărut pe reţelele de socializare şi suntem dezgustaţi că cineva a putut face aşa ceva. Sunt momente dureroase pentru familia lui şi nu este nevoie de încă unul în plus. Anchetăm acest incident şi colaborăm cu mai multe agenţii pentru a stabili maniera în care fotografia a fost făcută şi cine este responsabil”, a anunţat poliţia.

La 21 ianuarie, avionul în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Vineri, Horacio Sala, tatăl fostului fotbalist Emiliano Sala, a murit, după ce a suferit un infarct miocardic.

Horacio Sala a murit la trei luni de la decesul fiului său. Bărbatul de 58 de ani, de profesie şofer de campion, s-a stins din viaţă la Progreso, localitatea în care s-a născut fostul jucător al echipei FC Nantes.

Recomandari