Antena Căutare

O jucatoare de baschet de la echipa CSBT Alexandria ar fi incercat sa se sinucida

Soc in baschetul feminin! O jucatoare de la un club din Alexandria a cazut de la etajul al patrulea al blocului in care locuia.

Chelsea Lyons ar fi vrut sa se sinucida, dupa ce petrecuse toata noaptea in club. Dar un miracol a salvat-o si a scapat doar cu o fractura la picior. Jucatoarea are 23 de ani si se mutase de cateva luni din Statele Unite in Romania, unde isi construise deja un nume in baschet.

"Tanara de 23 ani a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Judetean Teleorman, starea acesteia fiind stabila. Are un picior rupt, i-a fost pus piciorul in ghips si a refuzat internarea. Au fost audiate mai multe persoane in compania carora tanara si-a petrecut noaptea si se fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc incidentul. Pana in prezent a fost inlaturata posibilitatea producerii unei fapte cu violenta si urmeaza sa stabilim daca este un accident sau o tentativa de suicid", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman, Adrian Ilicea, informeaza Mediafax.

Potrivit acestora, exista suspiciuni ca tanara ar fi fost in stare de ebrietate.

"Am inteles ca a fost o petrecere la care ea si colega sa de camera au participat noaptea trecuta, alaturi de doua prietene romance, intr-un club. Eu am intrebat-o cand am adus-o de la spital ce s-a intamplat si de ce a facut acest gest si mi-a raspuns ca «de fericire». Ea nu a avut probleme deosebite de comportament de cand evolueaza la noi", a declarat presedintele clubului sportiv din Alexandria, Calin Voicu.

Cariera ei s-ar putea sfarsi dupa tentativa de sinucidere care a trimis-o in spital.

Credinta calificarii pentru stelisti: prime mari si o manastire drept multumire... Paul Gascoigne se zbate intre viata si moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x