Căutare Live

O nouă echipă din Rusia îl vrea pe Dan Petrescu

Presa rusă scrie că ultima clasată din prima ligă, Soci, doreşte să-l angajeze pe Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, CFR Cluj.

Soci nu este singurul club din Rusia a cărui conducere s-a gândit la Petrescu. Luna trecută, Dinamo Moscova a intenţionat să-l readucă pe banca tehnică, în locul lui Dmitri Hohlov, dar a decis până la urmă să meargă pe mâna antrenorului echipei de tineret Kirill Novikov. Şi tot în momentul în care era la retrogradare, pe penultimul loc, 15. Iar Novikov a reuşit o serie de rezultate bune şi a urcat formaţia pe locul 11.

Acum, Soci, clasată pe locul 16, cu 13 puncte, în 16 etape, este interesată de Petrescu pentru a-i lua locul lui Alexander Tocilin.

Informaţia privind-ul pe Petrescu a apărut după ce presa rusă a scris că Tocilin ar fi demisionat după înfrângerea suferită, la 2 noiembrie, pe teren propriu, cu Tambov, dar conducerea clubului a refuzat să i-o accepte.

Tocilin a negat că ar fi demsionat: "Nu am ce să comentez pentru că nu am demisonat."

Dar acesta va mai rămâne la Soci cel mult până la finalul anului, au scris jurnaliştii ruşi.

Impresarul lui Petrescu, Nicolae Pîrnău, a declarat că tehnicianul român nu a fost contactat până în prezent.

"Până acum nu au fost contacte. Petrescu face o trabă bună la Cluj, atât în campionat, cât şi în Europa League. Dar orice propunere venită din Rusia va fi analizată cu atenţie. Dan a spus că i-ar plăcea să revină în Rusia şi să câştige trofee. De ce nu la Soci? Dacă va fi dorit, cu siguranţă va lua în considerare această posibilitate. Dar, repet, nu au existat contacte până acum", a declarat Pîrnău.

Soci a înregistrat patru înfrângeri şi un egal în ultimele cinci meciuri şi este la patru puncte de Tambov, echipa de pe locul 14, ultimul de baraj.

Sursa : news.ro

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mere... Povestea unui campion! Cum se antrenează Cornel Pantelin Kaiac pentru competițiile de fitness...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri