Antena Căutare

O nouă mare pierdere pentru sportul românesc! Multiplul campion la tir, Gabriel Deaconu, a decedat la doar 36 de ani

Multiplul campion la tir şi fost component al loturilor naţionale ale României, Gabriel Deaconu, a decedat, joi, la doar 36 de ani în urma unui infarct, anunţă Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

Multiplul campion la tir şi fost component al loturilor naţionale ale României, Gabriel Deaconu, a decedat, joi, la doar 36 de ani în urma unui infarct, anunţă Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

”Familia sportului dinamovist a primit astăzi o veste năprasnică. Gabriel Deaconu, unul dintre exponenţii secţiei de tir din ultimele două decenii, s-a stins fulgerător din viaţă la vârsta de numai 36 de ani. Un infarct miocardic i-a întrerupt zborul în această lume. În urma lui Gabriel Deaconu au rămas o soţie, doi copii şi un ocean de regrete. Dumnezeu să-l odihnească”, a anunţat CS Dinamo.

”Suntem înmărmuriţi. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinţi, a muncit enorm pentru a-şi face un rost în viaţă. În ultimul timp se mutase la Timişoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziţia culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză şi trăgea perfect”, a declarat campioana europeană Laura Coman.

Gabriel Deaconu s-a născut pe 25 august 1981 la Bucureşti. După o scurtă ucenicie la Olimpia, s-a alăturat în 1999 secţiei de tir de la CS Dinamo.

Multiplu campion naţional la puşcă, Gabriel Deaconu a fost component al loturilor naţionale de seniori şi de juniori. Cea mai bună performanţă a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plsen (Cehia), la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic.

Anunț uriaș din Italia: Fundașul naționalei, Alin Toșca, la un pas de transferul carierei! Din Liga B direct în Liga Cam... Concordia Chiajna - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x