Căutare Live

Veste cumplită! A murit Ray Wilkins, unul dintre cei mai mari fotbaliști englezi din istorie!

Lumea fotbalului britanic este în doliu, după ce familia lui Wilkins a confirmat decesul fostului mijlocaș de la Chelsea, Man United sau AC Milan. În vârstă de 61 de ani, britanicul a fost transportat de urgență astăzi la un spital londonez după ce a suferit un infarct, însă eforturile medicilor au fost inutile, acesta fiind declarat mort, câteva ore mai târziu.

Wilkins avea de mai multă vreme probleme cu sănătatea, iar de curând revenise în atenția mass-media, după ce fusese prins de poliție conducând sub influența alcoolulu. De altfel, fostul mare jucător englez fusese obligat să se interneze la o clinică de dezalcoolizare, problemele sale cu licorile bahice fiind de notorietate.

Ray Wilkins este unul dintre cei mai selecționați jucători ai primei reprezentative a Albionului, acesta evoluând de 81 de ori în tricoul naționalei între anii 1976 și 1986.

Fostul internațional britanic a avut o carieră prodigioasă și la nivelul echipelor de club. Șase ani la Chelsea Londra, cinci ani în tricoul lui Manchester United, trei ani la AC Milan și un sezon la Paris Saint Germain. Acestea sunt bornele unui fost fotbalist de talie mondială, care și-a trecut în cont inclusiv trei reușite pentru prima reprezentativă a Angliei.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE... Se știu semifinalistele din Liga Campionilor ? Barcelona și Liverpool, lecții de fotbal cu AS Roma și Manchester City în...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri