Antena Căutare

OFICIAL: Cosmin Contra, noul selecționer al României. Anunțul de ultimă oră al Federației Române de Fotbal

La două zile după despărțirea de Christoph Daum, Federația Română de Fotbal a găsit un nou selecționer. Șefii fotbalului românescu au ajuns la un acord cu Cosmin Contra, actualul antrenor al lui Dinamo.

”Federația Română de Fotbal a ajuns la o înțelegere de principiu cu domnul Cosmin Contra în privința preluării postului de selecționer al Naționalei României.

În data de 14 septembrie 2017, președintele Răzvan Burleanu a fost mandatat prin decizia Comitetului de Urgență al FRF să negocieze cu anumiți antrenori ocuparea funcției de selecționer al echipei naționale. Comisia Tehnică a recomandat mai multe nume de candidați, iar președintele FRF și-a însușit aceste propuneri.

Numirea în funcție a unui nou selecționer și detaliile contractului ce urmează a fi încheiat vor fi prezentate Comitetului Executiv și supuse aprobării acestuia.” anunță frf.ro

Cosmin Contra va semna vineri, după ce va fi validat și de Comitetul Executiv al forului de la Casa Fotbalului, pe o perioadă de doi ani, având ca obiectiv calificarea naionalei la Euro 2020.

Cosmin Contra, 41 de ani, va fi la prima experiență pe banca unei echipe naționale. ”Guriță” a mai antrenat în cariera sa Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F și Alcorcon.

Doliu în sportul românesc! Lascăr Pană, legenda clubului de handbal Minaur Baia Mare, a murit la 83 de ani... România, noua campioană europeană la tenis de masă! "Tricolorele" lui Viorel Filimon au învins în finală Germa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x