Antena Căutare

OFICIAL: Dorit de Arsenal și Inter Milano, Diego Simeone a semnat prelungirea cu Atletico Madrid

Diego Simeone, unul dintre cei mai bine cotați și cei mai căutați antrenori din Europa, a semnat prelungirea contractului cu Atletico Madrid, anunță site-ul oficial al echipei din capitala Spaniei.

În urma noii înțelegeri, Simeone va rămâne la Madrid până în 30 iunie 2020. Tehnicianul de 47 de ani o pregătește pe Atletico din 2011. În această perioadă, Atletico a câștigat titlul în La Liga în sezonul 2013/2014 și a jucat două finale de UEFA Champions League, ambele pierdute contra rivalei Real Madrid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contractul dintre Simeone și Atletico expira la finele acestui sezon, astfel că marile forțe ale Europei erau deja pe urmele lui ”Cholo”. Printre acestea, Arsenal și Inter Milano erau în pole-position.

În urmă cu un sezon, Simeone decidea să-și reducă contractul cu doi ani, din 2020 în 2018, iar toată lumea fotbalului anticipa o plecare de la Madrid.

Simeone a stat pe bancă lui Atletico în 321 de partide, adunând 200 de victorii, 67 de remize și 54 de înfrângeri.

Raul Rusescu a ratat transferul la ȚSKA Sofia și ar putea reveni în Liga 1! Anunț surpriză al presei de peste Dunăre... OFICIAL: George Florescu a revenit în fotbalul românesc! Feblețea lui Răzvan Lucescu și Victor Pițurcă va juca în Liga a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x