Antena Căutare

Raul Rusescu a ratat transferul la ȚSKA Sofia și ar putea reveni în Liga 1! Anunț surpriză al presei de peste Dunăre

Dat afară de la gruparea turcă Osmanlispor, fostul vârf al celor de la FCSB și al naționalei României, Raul Rusescu, a fost la un pas de a semna cu ”Steaua” Bulgariei. Atacantul în vârstă de 29 ani a fost propus de impresarii săi la ŢSKA Sofia, însă mutarea a căzut pe ultima sută de metri. Acum, ex-golgheterul ”Stelei” României este în drum către casă, cel puțin asta anunță bulgarii.

Conform jurnaliștilor bulgari de la TopSport, înțelegerea dintre Rusescu și bulgari a căzut instantaneu după ce românul ar fi cerut un salariu anual de 500.000 de euro, ofertă salarială pe care bulgrii nu şi-au permis-o.

Aceeași sursă mai scrie că atacantul ar putea reveni în Liga 1, în ciuda salariului de jumătate de milion de euro: ”Cel mai probabil Rusescu va juca pentru FCSB, dar momentan nu este nimic sigur.”, scrie TopSport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ULTIMA ORĂ: Lionel Messi a semnat prelungirea cu Barcelona! Președintele Bartomeu a oferit toate detaliile în presa iber... OFICIAL: Dorit de Arsenal și Inter Milano, Diego Simeone a semnat prelungirea cu Atletico Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x