Căutare Live

OFICIAL: Dorit de Galatasaray și de Al Gharafa, Marius Șumudică a anunțat unde va antrena în continuare: ”Semnez pe 5 ani!”

Parcursul de excepție pe care l-a avut în acest sezon cu micuța echipă Kayserispor din prima ligă a Turciei l-a transformat pe Mariu Șumudică într-un antrenor extrem de căutat în Europa și Asia. Tehnicianul de 46 de ani a fost ”dat” de presa din Turcia ca favorit să preia Galatasaray. Ulterior, în scenă a apărut și o ofertă de la Al Gharafa, din Qatar.

Pentru a pune capăt zvonurilor privind plecarea de la Kayseri, antrenorul Marius Şumudică a anunţat, azi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că nu va pleca de la actuala sa echipă.

În comunicat, Şumudică dă asigurări că are un contract pe doi ani cu Kayserispor pe care intenţionează să îl respecte, şi i-a spus bașkanului clubului că atunci când doreşte poate semna pe încă 5 ani.

”În ultima perioadă a apărut în presă o informație conform căreia am primit ofertă de la echipe din Turcia sau din alte ţări şi că situaţia se va clarifica după o perioadă. Este de înțeles ca un jucător sau un antrenor să primească oferte atunci când obţine succese. Aceste informaţii cu privire la posibilele oferte sunt independente de mine şi cred că este ceva menit să ne afecteze concentrarea înaintea meciului cu Yeni Malatyaspor, de la sfârşitul săptămânii, şi a partidei cu Antalyaspor.

Sunt fericit la Kayseri și intenționez să stau pe toată durata contractului, iar preşedintelui clubului i-am spus că atunci când vrea pot semna pe încă 5 ani. Nu sunt genul de om care să îşi lase echipa la jumătate de drum, înainte să expire contractul. Mai am multe obiective la Kayserispor, unde lucrez relaxat, datorită atitudinii preşedintelui, calităţii lotului, frumuseţii oraşului şi afecţiunii suporterilor.

Nu trebuie să daţi curs zvonurilor fără sens în această perioadă, în care împreună cu preşedintele clubului şi cu echipa, uniţi, ne îndreptăm spre succese”, a spus Şumudică în comunicat.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Încă o trădare de proporții în Liga 1 ? Gigi Becali a anunțat transferul unui dinamovist: ”Vine la FCSB!”...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri