Antena Căutare

OFICIAL: George Pușcaș, atacantul dorit de FCSB și ”U” Craiova, a semnat cu noua sa echipă

George Pușcaș, internaționalul român de 22 de ani, nu mai este jucătorul lui Inter Milano. Începând de azi, atacantul cu două selecții la echipa națională a României este noul jucător al celor de la Palermo.

George Pușcaș a semnat cu Palermo un contract valabil până pe 30 iunie 2022 și va fi prezentat cu tricoul de joc oficial în cursul zilei de astăzi, anunță site-ului oficial al italienilor. Conform presei din Italia, cei de la Palermo vor plăti 3 milioane de euro lui Inter Milano pentru un transfer definitiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sezonul 2017-2018, la Benevento și Novara, Pușcaș a marcat 10 goluri în 31 de meciuri.

Palermo este a cincea echipă din Italia la care joacă Pușcaș, după Inter, Bari, Benevento și Novara.

George Pușcaș a fost dorit și în Liga 1, la FCSB și ”U” Craiova. Oltenii chiar au făcut pași importanți pentru transfer. La începutul lunii iulie, s-a scris că ”U” Craiova ar fi pregătit o ofertă de împrumut pentru internaționalul român.

Cotat la 2,8 milioane de euro de Transfermarkt.com, Pușcaș este unul dintre jucătorii tineri în care Cosmin Contra îşi pune mari speranțe în viitorul echipei naționale. Deja, ”Guriță” i-a oferit lui Pușcaș șansa debutului în meciul amical cu Chile (3-2), în care Puşcaş a dat o pasă de gol pentru Budescu.

Biletul Zilei 08.08.2018! Meciurile sigure de miercuri ne aduc profitul... Biletul Zilei 08.08.2018! Meciurile spectacol de miercuri au adus un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x