Antena Căutare

Transferul carierei pentru un jucător de la echipa națională! Poate juca împotriva lui Messi și Cristiano Ronaldo în cel mai tare campionat

Numărul jucătorilor români care ajung în campionatele de top ale Europei s-ar putea mări în această vară. George Pușcaș, recent debutant la națională, este aproape de Real Sociedad.

Numărul jucătorilor români care ajung în campionatele de top ale Europei s-ar putea mări în această vară. După Cristi Ganea în La Liga și Florin Andone în Premier League, un alt jucător de națională ar putea ajunge într-un campionat din primele 5. George Pușcaș, recent debutant la națională, este aproape de Real Sociedad.

George Pușcaș a avut un sezon bun pe plan personal la Novara, acolo unde a marcat 9 goluri în 19 meciuri. Deși echipa a retrogradar din Serie B În Serie C, presyațiile lui George Pușcaș au atras atenția cluburilor din Europa. Conform Gazzetta dello Sport, Inter, echipa de care aparține românul, şi Real Sociedad, negociază pentru trecerea vârfului român în Ţara Bascilor, iar afacerea s-ar putea încheia zilele următoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cotat la 2,8 milioane de euro de Transfermarkt.com, Pușcaș este unul dintre jucătorii tineri în care Cosmin Contra îşi pune mari speranțe în viitorul echipei naționale. Deja, ”Guriță” i-a oferit lui Pușcaș șansa debutului în meciul amical cu Chile (3-2), în care Puşcaş a dat o pasă de gol pentru Budescu.

Dacă va semna cu Real Sociedad, Pușcaș ar fi al doilea român care ajunge în acest sezon în La Liga, după ce Cristi Ganea, cel care a lăsat Viitorul pentru a semna cu rivala lui Sociedad, Athletic Bilbao.

Real Sociedad a terminat pe locul 12 sezonul trecut de La Liga.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Australia - Peru - ora 17:00, grupa C! Când ”cangurii” au nevoie de ajutorul ”... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Danemarca - Franța - ora 17:00, grupa C! Danezii, la un punct de optimile de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x