Antena Căutare

Oficial: Mourinho este noul antrenor al formatiei Real Madrid

Massimo Moratti si Florentino Perez au ajuns la un acord in ceea ce priveste numirea lui Jose Mourinho ca antrenor la formatia Real Madrid. Tehnicianul portughez va fi prezentat, luni, la ora 14:00(ora Romaniei), pe Santiago Bernabeu. Mourinho va semna un contract pe patru sezoane si va avea un salariul anual de 10 milioane de euro, informeaza Corriere dello Sport.




Inter Milano a oficializat acordul printr-un comunicat postat pe site-ul clubului: "Presedintii Massimo Morrati si Florentino Perez s-au intalnit astazi dupa-amiaza. In urma rapoartelor de prietenie dintre cele doua cluburi s-a ajuns la o intelegere in ceea ce priveste situatia contractuala a antrenorului Jose Mourinho la FC Internazionale. Massimo Moratti ii multumeste lui Floretino Perez pentru disponibilitatea sa de a veni la Milano sa negocieze, confirmand legaturile foarte stranse existente intre cele doua cluburi prestigioase"

Jose Mourinho paraseste, astfel, pe Inter Milano, echipa pe care a antrenat-o in perioada 2008-2010 si cu care a castigat o Cupa a Italiei, doua titluri in Serie A si trofeul Ligii Campionilor din acest an.

Alexandra Dulgheru, eliminata in turul III la Roland Garros... Chivu intra un an in silenzio stampa: Daca nu va convine, puteti sa-mi retrageti banderola de capitan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x