Antena Căutare

Oficial: Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala. A semnat pe patru ani cu Rapid

Razvan Lucescu a demisionat de la conducerea echipei nationale a Romaniei si nu va merge cu tricolorii in turneul sud-american, anunta Gazeta Sporturilor.

COMUNICAT OFICIAL FRF: Razvan Lucescu a renuntat la functia de selectioner al nationalei




„In cursul diminetii zilei de azi, 4 iunie a.c., presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o intalnire cu domnul Razvan Lucescu, acesta din urma informandu-l pe seful FRF ca renunta la functia de selectioner, decizie care intra in vigoare imediat. Astfel, se incheie un mandat care a inceput la 6 iunie 2009, cu un 1-0, in deplasare, contra Lituaniei, in preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010, ultimul joc, 3-0 cu Bosnia-Hertegovina, parafand un bilant de 21 de meciuri, dintre care 7 victorii, 7 egaluri si 7 infrangeri.


Aceasta inseamna ca echipa va fi condusa, la apropiatele meciuri amicale din America de Sud, contra Braziliei (Sao Paulo, 7 iunie a.c.) si Paraguayului (11 iunie a.c.), de antrenorul principal al echipei nationale de tineret Under 21, Emil Sandoi, si de Stefan Iovan. Impreuna cu Razvan Lucescu, a parasit staff-ul tehnic al nationalei si preparatorul fizic al acesteia, Diego Longo"
, se arata in comunicatul oficial al federatiei.





Update:
"Razvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am inteles cu el si am semnat un contract pe patru ani"




Contactat telefonic de Radio GSP, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informatia. „Razvan este prima noastra optiune. Nu il asteptam cu bratele deschise, il asteptam cu sufletul deschis", a declarat oficialul giulestenilor.

La finalul meciului castigat cu Bosnia, Razvan Lucescu a refuzat sa comenteze despre o eventuala plecare a sa de la echipa nationala, dar a aratat cu degetul spre contestatarii sai: "Au fost oameni care au facut o presiune infernala la fiecare meci, jucatori care au auzit intr-una ca sunt slabi si n-au nicio sansa de calificare. Normal ca n-a fost unitate".

Cel mai probabil, cel care se va afla pe banca va fi Emil Sandoi, selectionerul reprezentativei Under-21.

Petrolul si Bihor au promovat, Mioveni asteapta retrogradarea Timisoarei. Vezi toate rezultatele din Liga secunda!... Razvan Lucescu: "Am jucat perfect" / Safet Susic: "A fost un meci rusinos pentru noi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x