Căutare Live

OFICIAL! S-a stabilit când începe noul sezon în Liga I! Primul meci e programat pe 14 iulie 2017

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit câteva date importante în ceea ce priveşte noul sezon al Ligii I. După ce s-a decis ca Supercupa României să se dispute la Botoşani, pe 9 iulie, iată că prima etapă de campionat va începe pe 14 iulie.

Liga Profesionistă propusese şi schimbarea sistemului competiţional, cu mai multe echipe în PlayOff, pentru creşterea mizei, însă formatul Ligii I va rămâne neschimbat şi în sezonul viitor.

Astfel, vom avea tot şase echipe care se vor bate pentru titlu şi calificarea în cupele europene şi opt formaţii care vor lupta pentru rămânerea în prima ligă.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Cea mai dulce groaznică accidentare din lume! Cu o tăietură de 18 cm, cu sângele țâșnind din picior ca la o arteziană, o...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri