OFICIAL: UEFA a anunțat adversarii posibili ai FCSB-ului din primăvara Europa League! Coșmar după coșmar pentru trupa lui Nicolae Dică

FCSB s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League după patru meciuri disputate în Grupa G a competiției. Apoi, în cel mai pur stil românesc, Becali, Dică & co. au renunțat la luptă și finalul grupei i-a găsit pe locul 2.

Ratarea locului 1 pentru FCSB este extrem de dureroasă în privința tragerii la sorți a următoarei faze din Europa League. FCSB va intra în urna a doua la tragerea la sorți a ”șaisprezecimilor” și va putea întâlni numai nume grele.

În urmă cu puțin timp, UEFA.com a anunțat lista posibililor adversari ai celor de la FCSB în ”șaisprezecimi”. Pe aceasta se găsescu nume grele și imposibile, dar și 2-3 echipe mai ”pământene” în raport cu valoarea celor de la FCSB.

Iată lista anunțată de UEFA:
Arsenal
Atalanta
Athletic Bilbao
Atlético Madrid
Braga
CSKA Moscova
Dinamo Kiev
Lazio Roma
Leipzig
Lokomotiv Moscova
RB Salzburg
Sporting Lisabona
Villarreal
Zenit

Tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League va avea loc pe 11 decembrie la Nyon. Prima manşă din primăvara europeană se va disputa pe 15 februarie 2018, pentru ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu (22 februarie).

Ultimele știri