Antena Căutare

Oficial: Weldon s-a transferat de la CFR Cluj la echipa chineza Changchun Yatai

Atacantul brazilian Weldon s-a transferat la echipa chineza Changchun Yatai, anunta site-ul oficial al clubului ardelean. Sud-americanul, care a inscris sapte goluri pentru CFR Cluj in prima parte a campionatului, a fost achizionat pentru un milion de euro si va primi un salariu de 800.000 de euro.

Seful clujenilor spune ca oferta salariala a chinezilor pentru atacantul brazilian l-a obligat sa renunte la golgeterul lui CFR.


"El a primit ceva mult peste posibilitatile noastre. Este un fotbalist bun, nu degeaba ne-am luptat atat de mult sa il transferam, dar a primit aceasta oferta si nu ne putem opune. Imi pare rau, il regret pentru ca are o foarte mare valoare, dar nu il mai puteam tine. Nu poti tine pe cineva cu forta pentru ca nu va mai da acelasi randament, este foarte clar acest lucru. El asta si-a dorit, iar noi nu ne-am opus. Oferta este convenabila pentru noi si pentru el", a spus Paszkany pentru Ziua de Cluj.

Dupa Renan Garcia, imprumutat la Sampdoria, Weldon este al doilea jucator important de care CFR se desparte, inainte de reluarea campionatului.

foto:gsp.ro

Messi si-a dus iubita la Paris... Europa League/ Programul complet al meciurilor din "16-imi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x