Antena Căutare

OFICIAL: Gigi Becali s-a retras de la FCSB în acte. Un personaj mai bogat va prelua activitatea clubului

Noaptea nu a fost un sfetnic schimbător pentru Gigi Becali, iar ex-patronul FCSB rămâne retras de la echipa roș-albastră. Cel puțin în acte. Aflat de partea lui Ionuț Lupescu, cel care a pierdut categoric lupta electorală cu Burleanu, Becali a luat o decizie radicală și a anunțat că s-a retras oficial din toate funcțiile pe care le ocupa la FCSB.

Becali a declanșat ”retragerea” într-o intervenția la Antena 3, acolo unde a anunţat că nu îşi doreşte să se mai implice la echipa antrenată de Nicolae Dică, toate acestea după ce Răzvan Burleanu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

”Am dat act la club, toate acțiunile mele vor fi preluate de nepoți. Eu nu mai am nicio legătură cu Steaua. O să rămân părintele fondator. Voi merge la meciuri, dar atâta timp cât se întâmplă ceea ce se întâmplă în fotbal, eu nu mai am de a face.” a spus Becali la ”Sinteza zilei”.

În această dimineață, Gigi Becali și-a reconfirmat retragerea și a anunțat numele noului ”conducător” de la FCSB.

”M-am retras. La 16:30 am trimis adresa la club, iar clubul va informa Liga. Eu nu accept să fiu la mâna lui Burleanu și la Comisiile la care dă el comandă. Nu mă vreau să mai fiu.

Am depus mandatul nepotului Vasile Geambazi. Va prelua toată activitatea. El finanțează de vreo 2 ani. Nu are el bani? Are mai mulți ca mine. Echipa nu are de suferit.” a spus, azi, Becali, conform gsp.ro

”Minunea” retragerii lui Becali ar putea să nu dureze foarte mult timp. Fostul patron în acte al FCSB a spus că va revenit, ”dar Burleanu trebuie să facă două lucruri: trebuie să schimbe regula tiranică prin care nu poți candida la FRF dacă nu ai fost doi ani în administrație. Și trebui să-l schimbe pe Kyros Vassaras de la conducerea CCA. Dacă pune președinte român revin imediat în fotbal. Mă deranjează și mă simt jignit că arbitrajul e condus de un grec” a spus retrasul Becali.

UNA PE ZI! Maria Șarapova, una dintre cele mai sexy sportive ale planetei, împlinește 31 de ani. Cele mai hot ipostaze c... Biletul Zilei 19.04.2018. Nu înmulțim miza cu cele mai spectaculoase meciuri de joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x