Căutare Live

Omul primei etape din Europa League, OUT din echipa de start ? Echipa probabilă a celor de la FCSB în meciul cu Lugano

În această seară, de la ora 20:00, FCSB încearcă să-și păstreze eficacitatea maximă în grupele Europa League și să plece cu toate cele trei puncte din meciul cu Lugano.

Pentru meciul din Elveția, Nicolae Dică pregătește o formulă de joc cel puțin surprinzătoare. După ce Alibec, Nedelcu și Momcilovici, din diferite motive, au fost lăsați acasă, sunt șanse ca o altă vedetă din lot să sară din schema primului ”11”.

Conform Gazetei de azi, Gigi Becali l-a sfătuit pe Dică să înceapă în ofensivă cu fotbaliştii pe care-i vrea titulari la Steaua cât mai repede posibil: Dennis Man - Florin Tănase și Florinel Coman. Asta înseamnă că ”Omul Etapei” din Europa League de acum două săptămâni, Budescu, va începe meciul ca rezervă.

Iată echipa probabilă a FCSB-ului:

Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, J.Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Larie, L. Filip, Budescu, Golofca, Teixeira, Enache

În celălalt meci din Grupa G, Viktoria Plzen primește vizita celor de la Hapoel Beer Sheva, tot de la ora 20:00.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... VIDEO: Messi e zeu și în ”casa” lui Ronaldo! Sub ochii lui Hațegan, un fan a intrat pe teren la meciul Sporting-Barcelon...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri