Antena Căutare

Operatiunea Capitanul: Piti, Chivu si motivul cifrei cinci

Victor Piturca nu are liniste pana nu il vede pe Cristi Chivu in tricoul echipei nationale. Spune in fiecare declaratie ca Romania are nevoie de el, ba chiar ii poarta si tricourile in meciurile demonstrative.

In cea mai recenta aparitie, Victor Piturca a purtat tricoul cu numarul cinci al lui Cristi Chivu. Se intampla la un meci demonstrativ al Generatiei de Aur, disputat, la Mogosoaia, in fata selectionatei bancherilor.

Totusi, declaratiile si purtatul tricoului nu sunt singurele actiuni pe care Piturca le intreprinde pentru a-l sensibiliza si readuce pe Chivu sub tricolor.

Odata cu debutul operatiunii “Reintoarcerea capitanului”, Piti se trezeste in fiecare dimineata la ora cinci. Bea cinci cafele din cinci cesti diferite. A renuntat la cele 1000 de abdomene din cursul zilei pentru a face doar.. cinci.

Spune doar de cinci ori “nu” in timpul celor cinci dialoguri pe care le poarta. Fiecare antrenament al echipei nationale incepe la ora cinci. In total, sedintele de pregatire dureaza cinci ore si cinci minute.

Nici cand se mai arunca in valurile jocurilor de noroc Piti nu renunta la superstitiile sale. La table da doar “5-5”, in timp ce la ruleta, ati ghicit, mizeaza pe cifra 5.

Pe Facebook, Piturca are cinci prieteni, toti cunostinte cu Chivu, caruia, apropo, ii lasa cate cinci like-uri de pe cinci conturi diferite la fiecare postare. Seara, selectionerul se odihneste dupa un sistem foarte bine pus la punct: cinci minute de somn, cinci minute de trezire.

Pau Gasol scrie istorie in NBA: 15.000 de puncte reusite... De povestit nepotilor! Oltchim, sase victorii din sase in Liga Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x