Antena Căutare

Otelul Galati - CS Mioveni 0-0 / Repetitie nereusita inainte de Benfica

Otelul Galati a acuzat din plin socul indepartarii lui Marius Stan de la conducerea echipei si nu a reusit decat un egal pe teren propriu cu CS Mioveni.

Daca Otelul a dorit sa induca in eroare pe Benfica a reusit, pentru ca Jorge Jesus nu ar intelege nimic din ce s-a jucat la Galati. Daca, insa, atat poate, mijlocul saptamanii urmatoare se anunta unul destul de nefast.

Tintarul Ligii a decis ca elevii lui Dorinel Munteanu sa se antreneze pentru confruntarea cu Aimar, Cardozo, Saviola si Gaitan in compania lui Lirca, Sandulescu sau Cosereanu. Insa si acestia din urma le-au pus destule probleme la constructie. De altfel, in 90 de minute, galatenii au avut o singura ocazie prin Punosevac, desi s-au putut concentra nestingheriti pe ofensiva pentru ca Dica, cel mai periculos jucator al oaspetilor, s-a accidentat dupa primul sfert de ora.

In urma acestui egal, Otelul ramane la jumatatea clasamentului cu 11 puncte si asteapta meciurile cu Benfica si Steaua, in timp ce Mioveni acumuleaza 7 puncte si spera, in continuare, la evitarea retrogradarii.

Foto: Intact Images

Inca un pas gresit pentru Mourinho / Santander - Real Madrid 0-0... Concordia Chiajna - FC Brasov 2-1 / Vitinha aduce prima victorie pentru ilfoveni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x