Antena Căutare

Otelul reactioneaza la acuzatiile de corupere a arbitrilor: "Prezentati dovezi sau lasati-ne in pace"

Trecerea pe linie moarta a lui Marius Stan de la Otelul a adus in prim plan zvonuri privind o implicare a campionilor intr-un scandal de coruptie a arbitrilor. Dupa ce presedintele CCA, Vasile Avram, a fost dus azi la sediul DNA pentru audieri, Marius Stan a publicat un comunicat in care invita orice persoana care are dovezi impotriva clubului galatean sa le faca publice.

Iata comunicatul de presa al presedintelui Otelului Galati:

"FC Otelul Galati dezavueaza zvonurile toxice si fara nici o acoperire gazduite de mass-media cu privire la implicarea clubului nostru in actiunea Directiei Nationale Anticoruptie de la Comisia Centrala de Arbitri din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Este inadmisibil ca, plecand de la o vorba aruncata de un rau-voitor, oricare ar fi acela, cea mai mare parte a presei romanesti sa anatemizeze clubul care a castigat campionatul 2010-2011 al Ligii I, grupare care reprezinta Romania in UEFA Champions League.

Salutam si suntem deschisi oricarei anchete conduse de Directia Nationala Anticoruptie si ne dorim ca persoanele care au incalcat legea sa plateasca. Intr-o tara in care prezumtia de nevinovatie a devenit "rara avis", sintagma "pe surse" s-a transformat in complet de judecata si actioneaza ca atare. Cine are vreo dovada ca FC Otelul Galati a comis nelegiuiri este rugat sa iasa in fata si, cel mai important, sa prezinte DOVEZI. Altfel, sa ne lase in pace!"

Marius STAN
Director General FC Otelul Galati

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Al doilea dosar al scandalului cu arbitrii cuprinde meciuri trucate. Vezi lista partidelor suspecte!... Sursa DNA: In urmatoarele luni vor fi arestati multi oameni din fotbal, unii foarte grei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x