Antena Căutare

Otelul se califica in sferturile Cupei Romaniei printr-un eurogol al lui Antal

Pentru a doua oara in numai trei zile, Otelul Galati a castigat cu 2-1 in fata lui FCM Tg. Mures, de aceasta data pe teren propriu, calificandu-se astfel in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Liviu Antal, jucatorul care s-a aflat in conflict cu Dorinel Munteanu, a evitat prelungirile in minutul 87, cand a marcat un eurogol din foarfeca, dupa ce ratase un penalty cu cateva secunde inainte.

Dupa o prima repriza fara multe evenimente, doar Bumba si Giurgiu fiind aproape de gol, meciul a decolat in debutul partii secunde, cand Paraschiv a reusit sa controleze centrarea venita de la Iorga si sa deschida scorul cu un sut din cadere, care a trecut pe sub Albut.

Oaspetii au fost imediat la un pas de egalare, dar sutul lui Ilyes a trecut putin peste, in timp ce, la cealalta poarta, Albut a avut un reflex superb in fata lui Frunza, care a tras din alergare de la 18 metri.

Echipa lui Selymes nu a renuntat si Subotic a trecut pe langa golul de 1-1 in minutul 78. Campionii nu au inteles avertismentul si, dupa numai trei minute, acelasi jucator l-a invins pe Grahovac, la capatul unei actiuni in care a patruns in forta prin defensiva galateana.

Doar patru minute s-au bucurat muresenii, pentru ca Neagu a fost faultat in careu de Szilagyi, care a primit si cartonasul rosu, insa Antal a tras in bara de la 11 metri, doar pentru a inscrie senzational cateva secunde mai tarziu, in urma unei centrari perfecte a lui Marius Pena.

Din pacate, finalul a stat sub semnul violentei, Celsinho si Neagu fiind eliminati, dupa o faza la care jucatorii celor doua echipe au fost foarte aproape de o bataie generala.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

Socant: Inainte sa moara, Simoncelli a fost scapat de pe targa... Iancu socheaza: „Mircea Sandu e de vina ca Steaua a fost eliminata”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x