Antena Căutare

Otelul se destrama: Antal, Paraschiv si Rapa vor sa plece

Trei dintre jucatorii exponentiali ai trupei lui Dorinel Munteanu in sezonul in care a devenit campioana vor sa plece de la malul Dunarii.

Mijlocasul campioanei Otelul Galati, Liviu Antal, a intervenit in direct la Radio GSP unde a discutat despre cel mai bun an din istoria echipei, dar si despre meciul din 2011 pe care nu-l va uita niciodata.

"A fost un an extraordinar pentru mine si pentru club, dar si pentru oras si fani. Astfel de performante nu cred se vor mai obtine prea curand. E foarte bine ca am terminat turul pe locul 6, am sperante. Toata lumea e multumita si o sa avem o vacanta linistita.

Am vazut ca presa m-a transferat peste tot. Imi doresc sa cresc si sa ajung la o echipa mult mai puternica. Nu ma gandesc momentan daca voi pleca in iarna. Eu imi doresc orice echipa de talie mare. N-am injurat deloc Steaua, mai ales ca la varsta mea pot ajunge la orice formatie. Nu stiu ce sa zic daca o sa am o oferta de afara. Conteaza foarte mult si de unde vine, acolo e putin mai bine, spun asta dupa ce-am auzit de la altii.

Cred ca meciul cu Timisoara imi va ramane mereu in minte, am castigat si-am ajuns sa jucam in Champions League. A fost satisfactia mult mai mare ca am batut pe teren si nu pe la comisii", a precizat Antal la Radio GSP.

La acelasi post, Valeriu Rachita, antrenorul Petrolului, a declarat ca il asteapta pe noul Ilie Oana pe Gabriel Paraschiv, mijlocasul originar din judetul Prahova declarand ca vrea sa se intoarca acasa.

De asemenea, Rapa este dorit la CFR Cluj pentru a asigura banda dreapta a apararii din Gruia

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Marian Iancu ii face echipa lui Gigi Becali... Craciunescu refuza arbitrii straini: „M-as injosi sa ma duc sa ii astept la aeroport”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x