Antena Căutare

Ovidiu Cristea s-a impus in etapa a 5-a a Turneului de Biliard "Sereno Champions League"

Ovidiu Cristea a castigat etapa a 5-a a Turneului de Biliard "Sereno Champions League". In direct la GspTV, Cristea si-a invins cei mai importanti rivali, Babken Melkonian si Mihai Braga, dupa ce a fost condus de fiecare data.

Campionul national en-titre a trecut in finala de Mihai Braga, scor 11-6. Cristea s-a razbunat astfel pe fostul triplu campion national, care il batuse in doua din ultimele trei meciuri.

“A fost o finala foarte grea. Eu cred intotdeuna ca pot sa revin, dar am fost foarte obosit astazi”, a declarat Ovidiu Cristea, la finalul partidei.

Braga l-a condus pe Cristea cu 6- 2, dar cel mai in forma jucator al anului a castigat noua jocuri consecutive pentru a-si adjudeca a doua finala de Champions League “Bila 10”.

AS Roma l-a ratat pe Chiriches, dar a luat doi jucatori tineri de la Viitorul Constanta!... Fotbalistul ecuadorian Christian "Chucho" Benitez a murit la doar 27 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x