Antena Căutare

Fotbalistul ecuadorian Christian "Chucho" Benitez a murit la doar 27 de ani

Atacantul echipei antrenate de Razvan Lucescu, El Jaish, Chucho Benitez, a murit la doar 27 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac. Acesta s-a stins din viata intr-un spital din Qatar.

Clever Chala, socrul lui Chucho, a declarat ca jucatorul se afla la masa in momentul in care a inceput sa se planga de dureri de stomac. Sotia lui, Lizeth, l-a dus la spital, insa nu a primit imediat ingrijiri. Dupa cateva minute, Chucho Benitez a suferit un stop cardiac, iar la scurt timp a incetat din viata. Sotia fotbalistului este disperata, aceasta aflandu-se s singura in Qatar, alaturi de cei doi copii ai cuplului.

Atacantul a fost transferat in urma cu trei saptamani, pentru 11,5 milioane de euro, de la formatia America la echipa El-Jaish. Chucho avea 24 de goluri pentru nationala Ecuadorului, in 58 de meciuri. Fotbalistul a mai jucat la El Nacional (Ecuador), Santos Laguna (Mexic), Birmingham City (Anglia) si America (Mexic).

Foto: wikipedia

Ovidiu Cristea s-a impus in etapa a 5-a a Turneului de Biliard "Sereno Champions League"... VIDEO! Petrolul Ploiesti - Pandurii Tg Jiu 1-1/ Gicu Grozav, tradat de "scarita" in minutul 90!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x