Antena Căutare

Ovidiu Petre ar putea fi antrenor secund la FCSB

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat că fostul internaţional Ovidiu Petre ar putea deveni secundul antrenorului Bogdan Argeş Vintilă.

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat că fostul internaţional Ovidiu Petre ar putea deveni secundul antrenorului Bogdan Argeş Vintilă.

"El e favorit. Este important să fie lângă echipă, lângă bancă, lângă antrenori oameni care au trecut prin acest fenomen. El este un exemplu şi de fotbalist şi de conduită. Nu are din ce ştiu eu calificările necesare. Dar ideea nu este neapărat de a fi antrenor secund, poate ajuta de pe multe poziţii, în antrenamente... A fost manager sportiv la Timişoara, e un om de mare calitate. Sper să ajungem la un acord cu el, dacă nu, acesta este profilul pe care îl căutăm. Bogdan s-a gândit la el", a declarat Răducan, la Digi Sport.

Ovidiu Petre, 37 de ani, a jucat la FC Naţional, Galatasaray, Politehnica Timişoara, FC Steaua, Al-Nassr şi Modena, iar la echipa naţională a evoluat de 23 de ori. El a fost manager sportiv al clubului ACS Poli Timişoara.

Sursa : news.ro

Tyson Fury: Am avut peste 40 de cusături, am câştigat 5.000 de lire sterline la cazinou şi acum sunt gata pentru războiu... Italia: Liderii unor grupări "ultras" de suporteri ai echipei Juventus, reţinuţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x