Antena Căutare

(P) Cele mai importante derby-uri din luna septembrie

Dupa mai mult de un an de zile in care fotbalul a fost lipsit de aportul suporterilor, acestia se intorc pe stadioane in cele mai multe campionate din lume.

stadion Galerie
Dupa mai mult de un an de zile in care fotbalul a fost lipsit de aportul suporterilor, acestia se intorc pe stadioane in cele mai multe campionate din lume. | facebook.com

In tot acest timp, chiar si cele mai mari competitii au fost mai triste fara atmosfera creata de suporterii marilor echipe, iar acest lucru a avut un impact negative atat in ceea ce priveste entuziasmul meciurilor, cat si incasarile financiare ale cluburilor organizatoare, mai ales cele obisnuite sa joace fiecare meci cu casa inchisa.

Din fericire, poate cel mai asteptat eveniment fotbalistic al anului, Campionatul European, a dat tonul in reintoarcerea suporterilor pe stadioane.

Iata ce meciuri si competitii te asteapta in toamna

Marile campionate se pregatesc sa-si deschida portile si sa-si reprimeasca suporterii. Acest lucru va avea un impact semnificativ asupra meciurilor. In acelasi timp, tribunele pline sunt un factor extrem de important in desfasurarea meciurilor, ceea ce inseamna un nou factor de luat in considerare pentru pariorii responsabili si casele de pariuri.

FCSB – Dinamo

Unul dintre cele mai importante derby-uri din toamna va fi chiar cel al campionatului romanesc dintre FCSB si Dinamo. Se anunta a fi un derby interesant, mai ales dupa ce fanii dinamovisti revin pe stadioane nu doar ca suporteri, ci ca si sustinatori financiari ai clubului preferat, lucru care a generat un entuziasm extrem de mare in randul alb-rosilor, in ciudat problemelor financiare cu care se confrunta. In acelasi timp, FCSB este intr-o scadere de forma, lucru care face echipa ros-albastra un adversar redutabil pentru Dinamo. In oferta de pariuri sportive la fotbal de la Sportingbet se pot gasi cote interesante pentru unul dintre cele mai importante meciuri ale campionatului romanesc.

Arsenal - Tottenham

Un alt derby interesant este cel dintre echipele din nordul Londrei, Arsenal si Tottenham. Englezii au dat drumul la fotbal in proportie de 100%, fiind eliminate orice limitare a accesului pe stadioane, iar suporterii asteapta cu nerabdare sa umple Emirates Stadium. In ultimele 3 partide dintre cele 2 echipe, s-au inregistrat 2 victorii pentru Tottenham si 1 pentru Arsenal. Totusi, un aspect interesant este faptul ca victoriile au fost mereu ale echipei gazda.

In sezonul precedent, cele 2 echipe s-au clasat foarte aproape una de cealalta, Tottenham ocupand locul 7, ultimul care ofera participare intr-o competitie europeana, cu 62 de puncte, iar Arsenal ocupand locul 8, cu 61 de puncte.

Lazio – Roma

Poate cel mai interesant derby al lunii septembrie la nivel european este cel dintre formatiile italiene, Lazio si Roma. Desi se joaca pe stadionul care reprezinta casa ambelor echipe, Olimpico din Roma, Lazio este clubul gazda, lucru care ii poate avantaja printr-o prezenta mai mare a suporterilor laziali. De cealalta parte, Roma incepe noul campionat cu cel mai important transfer al sau, Jose Mourinho, lucru care ofera romanilor un plus de incredere, mai ales ca portughezul este recunoscut pentru stilul defensive, stil abordat si de catre fotbalul italian.

Prin urmare, luna septembrie se anunta una interesanta, cu derby-uri frumoase si atmosfera care a lipsit mult sportului rege.

Simona Halep, ieșire nervoasă la WTA Montreal: „Degeaba te uiți!” Momentul de maximă tensiune al tenismenei... Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher ies la iveală. Dezvăluirile președintelui FIA, Jean Todt: „Soția l-a sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x