Antena Căutare

Palermo - AC Milan 2-1/ Goian, calificat in finala Cupei Italiei

Visul Milanului de a realiza eventul in acest sezon a luat sfarsit marti seara, cand proaspata campioana din Serie A a pierdut returul semifinalei din Cupa Italiei, 1-2 in deplasare cu Palermo. La sicilieni, romanul Dorin Goian a fost integralist si a avut o evolutie buna.


La numai cateva secunde dupa ce a facut 2-0, Bovo a fost si el eliminat, pentru un fault dur asupra lui Pato. Desi a fortat pe final, inclusiv cu Antonio Cassano, care l-a inlocuit pe Nesta, Milan nu a reusit decat golul de onoare, marcat de Ibrahimovic in prelungirile partidei. Ultimul fluier al arbitrului Gianluca Rocchi a pecetluit prima calificare a lui Palermo in finala Cupei Italiei dupa 32 de ani, la precedenta aparitie in ultimul act sicilienii fiind invinsi de Juventus cu 2-1, dupa prelungiri.

"Stiam ca vom intalni o echipa mai puternica si ca vom avea nevoie de o evolutie perfecta, dar cred ca pe totalul celor doua manse am fost superiori", a declarat Delio Rossi, tehnicianul sicilienilor, la finalul partidei.

"Am avut cateva ocazii, inclusiv una a lui Robinho in debutul partii secunde. Cand am ajuns in careu nu am fructificat sansele care ni s-au ivit. Palermo a facut un meci mare, nu am motive pentru a-mi critica jucatorii", a spus tehnicianul rossonerilor.

Finala Cupei Italiei va avea loc pe 29 mai, pe Stadio Olimpico din Roma. Sicilienii isi vor afla adversara din ultimul act miercuri seara, atunci cand este programat returul celeilalte semifinale, Inter-AS Roma. In prima mansa, nerazzurrii s-au impus in deplasare cu 1-0.

Real Madrid-Getafe 4-0: Cristiano Ronaldo a reusit un hat-trick spectaculos... Cupa Romaniei: Dinamo va juca in finala cu Steaua, dupa 21 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x