Antena Căutare

PanDURII din Portugalia! Matematica lui Pustai a doborat Braga si gorjenii merg in grupele Europa League

Pandurii a obtinut o calificare nesperata in grupele Europa League, dupa ce a castigat, in urma prelungirilor, cu scorul de 2-0 meciul cu Braga. In tur, portughezii se impusesera cu 1-0

Buleica (15') si Ciucur (117') au adus minunea pentru matematicianul Cristi Pustai! Gorjenii au intors rezultatul nefavorabil din tur (0-1) si s-au calificat in grupele Europa League dupa un meci dramatic la Braga.

Chiar daca au fost mai prezenti in ofensiva, portughezii s-au lovit de ziua perfecta a portarului Mingote si de bara la sutul lui Eder. O bara am avut si noi, tot in prelungiri, cand Ciucur a fost blocat de transversala. Fotbalistul introdus in minutul 83 si-a luat revansa cu cateva momente inainte de loviturile de departajare: actiune perfecta in banda si sut imparabil, la coltul lung.

De mentionat ca Pandurii a reusit calificarea in grupele Europa League la prima participare din istorie in cupele europene!

Ascultam imnul si in primavara? Steaua si-a aflat adversarii din Liga Campionilor: Chelsea, Schalke si Basel... Gigi Becali, prima sanctiune in inchisoare. Vezi ce a facut omul de afaceri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x