Antena Căutare

Gigi Becali, prima sanctiune in inchisoare. Vezi ce a facut omul de afaceri!

Gigi Becali a fost sanctionat pentru prima data in inchisoare. Conducerea Penitenciarului i-a interzis omului de afaceri sa mai participe la activitatile sportive si culturale din incinta inchisorii, dupa ce a folosit cartela telefonica a altui detinut

Patronul Stelei a incalcat regulile penitenciarului, dupa ce a apelat la ajutorul unui coleg pentru a da telefoane suplimentare. Conform regulamentului, latifundiarul din Pipera are dreptul, lunar, la 20 de minute de convorbiri telefonice.

La inceputul acestei luni, a avut o interventie la un post de televiziune, acolo unde a povestit despre ce va face dupa ce va fi eliberat, dar si despre cum isi petrece timpul in inchisoare.

Gigi Becali este incarcerat la Penitenciarul Jilava, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, in dosarul Valiza si in cel al transferului ilegal de terenuri ale MApN.


PanDURII din Portugalia! Matematica lui Pustai a doborat Braga si gorjenii merg in grupele Europa League... FOTO! David Beckham isi arata noul tatuaj, la plaja! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x