Antena Căutare

Pandurii Tg Jiu - Astra Ploiesti 1-2 / Gorjenii la prima infrangere pe teren propriu

Pandurii a scapat printre degete o noua victorie pe teren propriu, dupa ce a pierdut cu 1-2 in fata Astrei Ploiesti. Gorjenii au dominat, au ratat ocazie dupa ocazie,dar s-au vazut infranti la capatul unui meci extrem de spectaculos.

Prima repriza a fost una superba, cu ocazii mari de ambele parti, dar cei care au dominat au fost gorjenii lui Petre Grigoras. Astra a inceput mai bine si a deschis scorul dupa numai 4 minute, prin reusita lui Fatai. Din acel moment, jocul s-a mutat in jumatatea oaspetilor.

A plouat cu centrari in careul lui Silviu Lung, dar Astra a profitat de executiile extrem de slabe ale gorjenilor si a primit numai un gol. A fost reusita lui Lemnaru (20), care a trimis in plasa dupa o eroare a fundasilor centrali prahoveni. Silviu Lung a scapat apoi ca prin urechile acului la o lovitura de cap a lui Vranjes, care a trimis mingea in bara.

Chiriches a iesit de pe teren in minutul 30, cu ochii in lacrimi, dupa ce a calcat prost la un duel aerian cu Fatai. Fundasul central a fost trimis imediat la spital pentru analize.

Repriza a doua s-a desfasurat dupa aceleasi coordonate, cu Lemnaru si Stromajer ratand marile ocazii. Insa golul a venit la cealalta poarta, contrar cursului jocului. Bruno Miguel a inscris din 6 metri dupa o centrare a lui Mihalache cu cinci minute inainte de final.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Primera Division/ Real si Barca si-au umilit din nou adversarii... VIDEO! Didier Drogba, cu iubitul la Oktoberfest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x