Antena Căutare

PANICĂ la Cupa Mondială! INCENDIU în avionul care transporta o echipă în Rusia

Naţionala Arabiei Saudite a trăit momente de panică, luni seară, în timpul deplasării la Rostov-pe-Don, pentru meciul cu Uruguay, din grupele Cupei Mondiale. Un motor al avionului în care s-a aflat echipa a luat foc, în ultima parte a zborului.   

Naţionala Arabiei Saudite a trăit momente de panică, luni seară, în timpul deplasării la Rostov-pe-Don, pentru meciul cu Uruguay, din grupele Cupei Mondiale. Un motor al avionului în care s-a aflat echipa a luat foc, în ultima parte a zborului.

Motorul a luat foc în zbor, în timp ce avionul se apropia de aeroportul din Rostov. Însă, avionul a aterizat în siguranţă.

Federaţia saudită a anunţat că jucătorii echipei naţionale sunt în siguranţă după o „defecţiune tehnică la unul dintre motoarele avionului”, potrivit presei internaționale, citate de News.ro.

Naţionala Arabiei Saudite întâlneşte selecţionata Uruguayului, miercuri, de la ora 18.00, pe Rostov Arena, în Grupa A a Cupei Mondiale.

Tripla din meciul cu Spania îi poate aduce lui Cristiano Ronaldo un mega-transfer! Ce club uriaș oferă 300 de milioane p... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Columbia - Japonia, o nouă surpriză la Mondiale. Kagawa & co. au scris azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x