Antena Căutare

Tripla din meciul cu Spania îi poate aduce lui Cristiano Ronaldo un mega-transfer! Ce club uriaș oferă 300 de milioane pentru ”Balonul de Aur”

Cristiano Ronaldo are zilele numărate în tricoul celor de la Real Madrid. Deși Cupa Mondială e în plină desfășurare, telenovela legată de transferul lusitanului continuă. Site-ul celor de la AS anunță azi că ”Balonul de Aur” este foarte aproape de PSG.

Conform sursei citate, Nasser Al-Khelaifi a fost impresionat de prestația lui Ronaldo din meciul cu Spania și e gata să ofere 300 de milioane de Euro pentru starul Realului. La PSG, Cristiano Ronaldo și-ar îndeplini un nou obiectiv: ar avea același salariu ca și rivalul său de la Barcelona, Lionel Messi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”A fost foarte frumos la Madrid. În următoarele zile o să le dau răspunsul fanilor, care au fost mereu alături de mine. Acum mă bucur de acest trofeu. Veţi afla decizia mea în câteva zile”. spunea Ronaldo la finalul meciului cu Liverpool, din Liga Campionilor. Imediat după această anunțare indirectă a plecării, în presă s-au zvonit mai multe scenarii pentru viitoarea destinație a lusitanului. S-a vorbit, la un moment dat, și de Manchester United, însă englezii nu par dispuși să ofere un salariu pe măsura dorințelor lui Cristiano.

Cristiano Ronaldo ar câștiga 45 de milioane pe sezon la PSG, cu 20 mai mult decât câștigă în prezent la Real Madrid.

Dacă va ajunge la PSG, Ronaldo l-ar egala pe Messi în topul celor mai mari salarii din fotbal. Iată ierarhia din prezent:

1. Lionel Messi (Barcelona) 45 milioane de euro pe an
2. Neymar (PSG) - 36 milioane de euro pe an
3. Oscar (Shanghai SIPG) - 24 milioane de euro pe an
4. Ezequiel Lavezzi (Hebei China Fortune) - 22 milioane de euro pe an
5. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 25 milioane de euro pe an
6. Hulk (Shanghai SIPG) - 20 milioane de euro pe an
7. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) 18 milioane de euro pe an
8. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane de euro pe an
9. Graziano Pelle (Shandong Luneng) 17 milioane de euro pe an

Ronaldo a ajuns la Real Madrid în 2009 de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro. A adunat 438 de meciuri oficiale jucate pentru Real Madrid. Cotat în prezent la 120 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Ronaldo are 450 de goluri și 132 de pase decisive pentru formație de pe Santiago Bernabeu, cu care a câștigat patru Ligi ale Campionilor.

OFICIAL: Și-a salvat echipa de la retrogradare și a fost înlocuit. Mutarea zilei în Liga 1 la nivelul băncilor tehnice... PANICĂ la Cupa Mondială! INCENDIU în avionul care transporta o echipă în Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x