Papură înaintea meciului cu FCSB: Pentru a reuşi ceva trebuie să ne autodepăşim

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că la meciul cu FCSB formaţia sa trebuie să se autodepăşească.

“Ne aşteaptă un meci important. Jucăm cu FCSB, o echipă bună. Pentru a reuşi ceva trebuie să ne autodepăşim. Trebuie să nu ne pierdem concentrarea. Cred şi sper ca la un meci de genul ăsta să ne autodepăşim şi să reuşim să câştigăm. Gustavo sperăm să se pună pe picioare cât mai repede şi să ne poată ajuta în cazul în care este folosit”, a spus Papură.

Antrenorul a vorbit şi despre cazul Cristian Bălgrădean: “Şi noi avem jucători în ultimele şase luni. Jucătorul a semnat cu altă echipă, nimic mai mult. Este un lucru absolut normal, ce să facă? Să nu muncească? Şi noi avem jucători care pot să semneze cu altă echipă. Îi folosim sau nu, asta este decizia clubului”.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia FCSB, duminică, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Sursa : news.ro

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri