Antena Căutare

Pasionatii de fitness si bodybuilding se intrec la "Strongest Man in the City"

Pe data de 8 decembrie Bucurestiul va afla raspunsul la intrebarea “Cine este cel mai puternic barbat din oras”. Competitia Strogest Man in the City isi propune sa puna la incercare pasionatii de fitness si bodybuilding din Bucuresti pentru a afla raspunsul.

Modul prin care aptitudinile fizice ale competitorilor vor fi testate este o noutate in domeniu, acestia trebuind sa participe in 3 probe diferite dupa cum urmeaza:

1. Impins la pectorali cu greutatea propriului corp
2. Tractiuni cu contragreutate
3. Genoflexiuni cu impingerea kettelbell-ului deasupra capului

In afara de prima proba, celelate doua vor avea doua categorii de greutate, respectiv 70-89,99kg si 90-100+ kg, astfel incat toti participantii vor avea sanse egale. Dupa executarea exercitiilor, se vor alege 5 castigatori de la fiecare proba iar acestia vor ajunge in finala. VEZI AICI CE PRESUPUN PROBELE!

Punctul culminant al evenimentului este executarea exercitiului numit Man Maker, ce solicita toate grupele de muschi si au un grad de dificultate extrem de ridicat. Competitorii vor avea la dispozitie 2 minute pentru a efectua cat mai multe repetitii, iar castigatorul va primi binemeritatul titlu de Strongest Man in the City si respectul tuturor participantilor si al specatorilor.

Evenimentul este organizat de Iulian Dinu – instructor fitness/aerobic , personal trainer, kinetoterapeut si preparator fizic avand o experienta de peste 6 ani in domeniu.

Doritorii de afirmare vor trebui sa plateasca 15 RON pentru a se inscrie in concurs, iar cei care vor sa asiste vor trebui sa plateasca 5 RON.

sursa foto: fitness-events.ro

Galerie foto: Steaua - Dinamo, imagini de arhiva!... Lionel Messi a devenit tata pentru prima oara: "Sunt cel mai fericit barbat din lume, fiul meu s-a nascut!" ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x