Pasionatii de fitness si bodybuilding se intrec la "Strongest Man in the City"

 
+4 click pentru
galerie

Modul prin care aptitudinile fizice ale competitorilor vor fi testate este o noutate in domeniu, acestia trebuind sa participe in 3 probe diferite dupa cum urmeaza:

1. Impins la pectorali cu greutatea propriului corp
2. Tractiuni cu contragreutate
3. Genoflexiuni cu impingerea kettelbell-ului deasupra capului

In afara de prima proba, celelate doua vor avea doua categorii de greutate, respectiv 70-89,99kg si 90-100+ kg, astfel incat toti participantii vor avea sanse egale. Dupa executarea exercitiilor, se vor alege 5 castigatori de la fiecare proba iar acestia vor ajunge in finala. VEZI AICI CE PRESUPUN PROBELE!

Punctul culminant al evenimentului este executarea exercitiului numit Man Maker, ce solicita toate grupele de muschi si au un grad de dificultate extrem de ridicat. Competitorii vor avea la dispozitie 2 minute pentru a efectua cat mai multe repetitii, iar castigatorul va primi binemeritatul titlu de Strongest Man in the City si respectul tuturor participantilor si al specatorilor.

Evenimentul este organizat de Iulian Dinu – instructor fitness/aerobic , personal trainer, kinetoterapeut si preparator fizic avand o experienta de peste 6 ani in domeniu.

Doritorii de afirmare vor trebui sa plateasca 15 RON pentru a se inscrie in concurs, iar cei care vor sa asiste vor trebui sa plateasca 5 RON.

sursa foto: fitness-events.ro
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE