Antena Căutare

Patronul UT-ei socheaza: Timisoara si Bistrita nu pot promova

Giovanni Catanzariti a afirmat sambata la o emisiune de televiziune ca echipa sa vizeaza locul al treilea la finalul sezonului, pentru ca acesta ar putea aduce promovarea.

Daca in Seria Est a ligii secunde lupta la promovare este foarte stransa, in Vest aceasta pare a se fi incheiat. Bistrita e la 10 puncte de locul al treilea si Timisoara se va ajunge la acelasi ecart daca va reusi sa invinga in zavoiul valcen.

Totusi, lucrurile sunt mult mai complicate decat par la prima vedere. Presedintele clubului UTA, Giovani Catanzariti, a anuntat ca gruparea aradeana inca mai spera la accederea in primul esalon. Motivul il reprezinta probleme cu licenta pe care le au primele doua clasate (Bistrita si Timisoara).

Astfel, echipele care conduc autoritar clasamentul in seria Vest castiga degeaba pe teren pentru ca la finalul sezonului nu vor putea sa faca pasul spre Liga 1 din cauza ca problemele in baza carora au fost retrogradate in vara inca persista.

In aceste conditii, locurile 3 si 4 din serie (ocupate in acest moment de Chindia Targoviste si Gaz Metan Severin) ar putea deveni promovabile.

Si la gruparea de langa Dunare exista dubii, in sensul ca in 2010 si-au schimba denumirea din Gaz Metan CFR Craiova in Gaz Metan Severin.

Foto: gsp.ro

Barcelona pierde la Getafe si se afla la 6 puncte de Real... Vinde Iancu Timisoara? Autoritatile locale negociaza preluarea lui Poli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x