Antena Căutare

Panică în lumea fotbalului! Pele a fost internat de urgență la un spital din Paris

Pele a fost spitalizat de urgență, noaptea trecută, la Paris. Fostul internaţional brazilian, în vârstă de 78 de ani, nu este în stare gravă, dar a rămas în spital ca măsură de precauție. 

Pele a fost spitalizat de urgență, noaptea trecută, la Paris. Fostul internaţional brazilian, în vârstă de 78 de ani, nu este în stare gravă, dar a rămas în spital ca măsură de precauție.

Pele a ajuns la spital după ce a suferit noaptea o criză de tetanie (sindrom caracterizat prin contracţia muşchilor şi înţepenirea membrelor), cu febră.

Pele își petrecea noaptea la un hotel din arondismentul 7 al Parisului.

Fostul jucător nu este în stare gravă, iar surse din anturajul său au precizat că Pele a rămas în spital ca măsură de precauţie.

Pele s-a deplasat la Paris pentru un eveniment organizat de Hublot, în cadrul căruia s-a întâlnit cu jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe.

S-a întâmplat! Familia lui Michael Schumacher este în culmea fericirii! „Totul se datorează forței sale...”... Soţia fotbalistului Steliano Filip, interviu de senzație despre căsnicie:„ Am ales să fiu mamă și soție. Când iubești pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x