Antena Căutare

Pentru Mihai Stoica, eşecul din derbiul cu Dinamo este cea mai mare ruşine trăită

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoiva, a postat un mesaj pe Facebook, în care spune că eşecul du Dinamo din derbi reprezintă pentru el cea mai mare ruşine trăită.

"Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost şi dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufélag, dar au fost. DOAR CĂ O RUŞINE MAI MARE DECÂT CEA TRĂITĂ DUMINICĂ NU-MI AMINTESC. Nu contează că şansele la titlu au rămas intacte sau că ei îşi continuă tradiţia în playout. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în faţa suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan şi speranţe. Putem să-i readucem doar dacă vom căştiga titlul. E MOMENTUL ZERO. Prestaţia lui Planic, venirile lui Miron şi Adi Petre, precum şi revenirile lui Ovidiu Popescu şi Panţîru pot aduce ceea ce a lipsit. Motivaţie, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul şi Craiova din decembrie", a scris el.

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize.

Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

Sursa : news.ro

Luptătorii chinezi, interzişi în India unde ar fi trebuit să participe la Campionatele Asiei... VAR la CFR Cluj – FC Sevilla. Brigadă din Germania la meciul campioanei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x