Antena Căutare

Pentru prima oară după accidentul lui Michael Schumacher, soția pilotului rupe tăcerea! „Știm cu toții că Michael este un luptător și nu va renunța niciodată"

Pentru prima oară de la accidentul de ski suferit de pilotul Michael Schumacher, soția acestuia a trimis un mesaj pentru toți admiratorii sportivului.

Pentru prima oară după accidentul lui Michael Schumacher, soția pilotului rupe tăcerea! „Știm cu toții că Michael este un luptător și nu va renunța niciodată" Galerie
| hepta.ro

Pentru prima oară de la accidentul de ski suferit de pilotul Michael Schumacher, soția acestuia a trimis un mesaj pentru toți admiratorii sportivului.

Sascha Herchenbach, un artist german a compus o melodie dedicată lui Michael Schumacher, intitulată „Born to fight”. Gestul nu a lăsat-o fără reacție pe soția campionului, Corinna, care i-a transmis un mesaj emoționant:

"Îți mulțumesc sincer pentru mesaj, e un dar foarte frumos ce ne ajută în aceste momente dificile. Aceste mesaje drăguțe și cuvinte bine intenționate sunt un sprijin important pentru familia mea. Știm cu toții că Michael este un luptător și nu va renunța niciodată", i-a scris Corinna muzicianului Sascha Herchenbach.

Muzicianul a povestit celor de la publicația Bunte de efectul pe care l-a avut mesajul soției lui Schumacher asupra sa: "Nu mă așteptam să primesc un răspuns, am fost copleșit. Scrisoarea era scrisă de mână chiar de Corinna. Mi-a mulțumit pentru cadou și mi-a transmis că o ajută pe ea și pe familia ei în aceste momente dificile."

Exemplu de determinare! Campionul MMA Ciprian Mariș face naveta de două ori pe zi pentru a se antrena. „Trebuie să îți d... S-a tuns Fellaini! Când a apărut la antrenament, colegii au rămas fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x