Antena Căutare

Peru a castigat finala mica la Copa America

Peru a invins Venezuela cu scorul de 4-1, in finala mica de la Copa America, si a incheiat competitia pe locul al treilea.


Calificati cu noroc in fazele eliminatorii-locul 3 in grupa C, peruanii au reusit sa acceada in penultimul act eliminand Columbia. In semifinale adversarul s-a dovedit prea puternic, Uruguay impunandu-se cu scorul de 2-0, desi partida directa din grupa se incheiase nedecis, 1-1.

De partea cealalata, parcursul Venezuelei la acest turneu este de invidiat, in cele 5 jocuri anterioare nationala pregatita de Farias fiind neinvinsa. Dupa 0-0 la capatul a 120 de minute, semifinala a fost decisa la penalty-uri, unde paraguayenii s-au impus cu 5-3. Oricum, fanii Venezuelei sint multumiti si cu aceasta performanta, cea mai importanta din istoria fotbalistica a tarii.

Iata echipele:

Peru:
Fernandez - Revoredo, Rodriguez, Corzo, Ramos - Lobaton , Balbin, Cruzado, Yotun - Chiroque, Guerrero

Venezuela: Vega - Rosales, Rey, Vizcarrondo, Cichero - Gonzalez, Rincon , Orozco, Seijas - Fedor, Maldonado

sursa: gsp

CM de polo de la Shanghai: Romania a ratat calificarea in "sferturi". Vom juca pentru locurile 9-12... Petrolul invinge campioana, scor 2-1, dupa o dubla superba a fostului stelist Oprita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x