Antena Căutare

Petrolul si Pandurii si-au aflat adversarele din Europa League! Vikingur si Levadia Tallinn - echipe de calificare

Petrolul Ploiesti va juca in compania formatiei Vikingur (Insulele Feroe), in timp ce Pandurii Tg Jiu o va intalni pe Levadia Tallinn (Estonia) in turul doi preliminar al Ligii Europa

S-au stabilit adversarele echipelor romanesti pentru turul secund din Europa League. Astra Giurgiu a trecut de Domzale si va evolua impotriva celor de la Omonia Nicosia, Petrolul si Pandurii, formatii calificate direct in aceasta faza a competitiei, se vor duela cu Vikingur, respectiv Levadia Tallinn.

"Lupii" galbeni aveau de ales intre Insulele Feroe si Finlanda

Vikingur-Inter Turku era meciul care decidea viitoare adversara a Petrolului. In prima mansa s-a terminat 1-1, iar finlandezii de la Turku porneau ca favoriti. S-au impiedicat pe propriul teren, scor 0-1, iar ploiestenii vor da piept cu Vikingur. Petrolistii au anuntat, imediat dupa stabilirea programului, preturile tichetelor: Cel mai ieftin bilet va costa 12 lei, in timp ce 60 de lei se vor plati pentru zonele bune ale stadionului.

N-a fost noroc de galezi

Bala Town castigase cu 1-0 prima mansa a dublei cu Levadia Tallinn, dar returul avea sa fie adjudecat in mod clar de estonieni. S-a terminat 3-1 si Levadia va veni in Romania, pe 23 iulie, pentru meciul cu Pandurii Targu-Jiu. Turul va avea loc in Estonia, o saptamana mai devreme.

Calificare cu ecou! Pe un stadion gol, Astra a trecut de Domzale, 2-0, si s-a calificat in turul al doilea din Europa Le... Daniel Niculae a scapat de cosmarul din Rusia! Atacantul si-a gasit o noua echipa in Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x