Căutare Live

Pires: "Problema lui Arsenal e in defensiva"

Fostul mijlocas stanga al lui Arsenal din perioada de glorie a tunarilor a acordat un interviu unui post de radio francez in care a vorbit despre situatia dificila pe care o traverseaza echipa londoneza.

Pires a declarat ca punctul nevralgic al lui Arsenal e defensiva, compartiment in care sunt foarte multi accidentati iar in aceasta vara a plecat si Clichy. De asemenea, faptul ca in intersezon au venit foarte multi jucatori a afectat omogenitatea echipei.

Rezultatele din debutul de sezon au pus presiune suplimentara pe cei ce intra pe teren, care la prima nereusita isi pierd luciditatea.

Cu toate ca e constient ca pe un antrenor il tin pe banca rezultatele, Pires nu crede ca Wanger va fi demis de la carma lui Arsenal.

foto: Hepta

Mitea a marcat dupa 4 ani si a contribuit la calificarea Petrolului in Optimi. vezi rezultatele din Cupa Romaniei... Romania a pierdut primul meci de la Cupa Mondiala de Handbal Feminin...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri