Antena Căutare

Pista de atletism de pe Cluj Arena se deschide de vineri, fiind permis accesul a maximum 40 de persoane concomitent

Pista de atletism de pe Cluj Arena, stadionul unde joacă meciurile echipa Universitatea Cluj, se va deschide de vineri, a anunţat Consiliul Judeţean. Accesul pentru pregătire de performanţă sau sport de amatori va fi permis doar în limita a 40 de persoane concomitent şi cu respectarea unor măsuri specifice de siguranţă.

”Începând cu data de 15 Mai 2020, se deschide pista de atletism exterioară în limita a 40 de persoane concomitent. Nu va fi permis accesul publicului la spaţiile care prezintă risc epidemiologic semnificativ (duşuri, saună, vestiar, sală de fitness, sală de masaj, sală de mese etc.). La intrarea în incinta Cluj Arena, fiecărei persoane i se va lua temperatura corporală cu ajutorul unui termometru cu infraroşu. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie până la ieşirea pe pista de atletism”, a anunţat, joi, Consiliul Judeţean Cluj.

Instituţia face şi trimitere la site-ul oficial al MTS, unde a fost publicat documentul care reglementează activităţile sportive individuale, începând cu data de 15 mai.

Ministrul TS, Ionuţ Stroe, a anunţat, miercuri, că din 15 mai, după încheierea stării de urgenţă, este permisă reluarea pregătirii de performanţă în sporturile individuale, între care şi atletismul.

Documentul poate fi accesat la adresa:

Sursa : news.ro

Ladislau Boloni nu va mai antrena echipa Antwerp... Ceferin, despre oprirea definitivă a campionatului în Franţa: O decizie prematură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x